POLAR FLOW


Gratis online trainings- en trainingslogboek voor Polar-producties

Polar Flow is het online venster op je training, activiteit en slaap. Het werkt naadloos samen met je Polar-product en helpt je je training bij te houden, je voortgang te analyseren en meer te bereiken. Beschikbaar op desktop en mobiel.

SLIMMERE TRAININGEN

Plan individuele trainingen of maak een gepersonaliseerd trainingsplan, synchroniseer alles met je Polar-product en train slimmer met live begeleiding.

KIES UIT MEER DAN 100 SPORTEN

Volg je training, of het nu gaat om hardlopen, fietsen of bijvoorbeeld indoor klimmen. Met Polar Flow kun je ook individuele instellingen aanpassen voor elk van je sporten.

PLAN UW TRAINING

Plan individuele workouts gemakkelijk onderweg met de Polar Flow app of vooraf in de Polar Flow webservice en synchroniseer met je Polar product voor trainingsbegeleiding. 

PAS UW TRAININGSPLANNEN AAN

De beste manier om een doel te bereiken is om een specifiek plan te hebben. Maak een jaarlijks trainingsplan met onze seizoensplannertool of stel een gepersonaliseerd, adaptief hardloopprogramma op. 

ANALYSEER UW VOORTGANG

Ontvang gepersonaliseerde feedback over je trainingen, algehele activiteit en slaap. Analyseer onderweg met de Flow app en verdiep je in de Flow webservice.

AUTOMATISCH TRAININGSDAGBOEK

Wanneer je traint met je Polar sporthorloge, worden je trainingsgegevens opgeslagen in Polar Flow. De uitgebreide analysetools helpen u tot de kern van uw prestaties te komen. 

AANGEDREVEN DOOR SPORTWETENSCHAP

Als we wetenschap zeggen, menen we het echt. Wanneer je voor Polar kiest, kun je er zeker van zijn dat je wetenschappelijk gevalideerde, nauwkeurige en evidence-based gegevens krijgt , zodat je meer kunt bereiken. 

DEEL JE GEGEVENS MET JE COACH

Geef je coach of PT eenvoudig toegang tot je trainingsgegevens met de gratis Polar Flow for Coach-service. 

MAAK VERBINDING

Met Polar Flow kun je je trainingsgegevens automatisch synchroniseren met andere services en sportcommunity’s, zoals Strava, MyFitnessPal en TrainingPeaks.

GEZONDHEID / BEAUTY